TIEDOTE- LENTOPALLOLIITON LÄNSI-SUOMEN ALUEEN SARJAPARLAMENTTI 29.6.2019

14.7.2019

Lentopalloliiton Länsi-Suomen alueen sarjaparlamentti ja palkitsemistilaisuus järjestettiin Ähtärin kaupunginkirjastossa lauantaina 29.6 klo 12.00-14.00. Paikalle oli saapunut lähes 50 seuraihmistä. Sarjaparlamenttiin oli kutsuttu alueen kaikki jäsenseurat ja tilaisuudessa kerrottiin mm. Länsi-Suomen tulevan kauden kilpailutoiminnasta ja esiteltiin vuodenvaihteessa käynnistyneen Länsi-Suomen aluejaoston jäseniä.  Lentopalloliiton toukokuussa aloittanut uusi toimitusjohtaja Seppo Siika-aho kertoi Lentopalloliiton kuulumisia ja selvitti tulevaisuuden näkymiä. Tilaisuuden avasi, Jouni Välimaa, Länsi-Suomen aluejaoston puheenjohtaja ja hänen jälkeensä Lentopalloliiton tervehdyssanat lausui toimitusjohtaja Seppo Siika-aho ja lopuksi kuultiin Ähtärin kaupungin tervehdyssanat, jotka lausui kaupungin talousjohtaja Arja Väliaho.

Tilaisuudessa palkittiin seuraavat henkilöt ja tahot:

Vuoden 2019 yhteistyökumppani, Ähtärin kaupunki

Kauden 2018-2019 aluevalmentaja, Tuire Koljonen

Kauden 2018-2019 C-tyttöjen aluejoukkuepelaaja, Oona Rasinperä

Kauden 2018-2019 C-poikien aluejoukkuepelaaja, Aleksi Oksanen

Kauden 2018-2019 B-tyttöjen aluejoukkuepelaaja, Jessika Mursula

Kauden 2018-2019 B-poikien aluejoukkuepalaaja, Nico Mäki-Valtari

Kauden 2018-2019 Nuorten biitsipari / pojat, Aleksi Oksanen ja Otto Keinänen Kauden 2018-2019 Nuorten biitsipari / tytöt Enni Övermark ja Iida Pöllänen

Tilaisuuden kilpailutoimintaosan tavoitteena oli kirkastaa yhteiset tavoitteet ja toimintaperiaatteet Länsi-Suomen alueella kaudella 2019-2020, joita esitteli alueen sarjatoimintaryhmän jäsen Susanna Kirvesmäki. Hän kertoi Nuorten alueen hoidossa olevasta sarjatoiminnasta F-D-ikäisten osalta, aikuisten harraste- ja kilpasarjoista, beach volleytoiminnasta sekä toi lyhyen tervehdyksen alueen erotuomarivastaava Juha Savinaiselta erotuomaritoiminnasta.

Nuorten F-D ikäisten sarjatoiminta ja aikuisten sarjatoiminta kaudella 2019-2020 järjestetään aluejaoston organisoimana. Liitto järjestää edelleen miesten ja naisten liigan, ykkös- ja kakkossarjan peluutuksen. Tarkoituksena on yhtenäistää pelaamista alueen sisällä. Erilliset säännöt jäävät pois ja pelaaminen tapahtuu liiton sarjamääräysten mukaisesti.